ایده های جدید کسب و کار اینترنتی,۱۰ ایده برای شما

بخش مهمی از سامانه علم و خرد، رابط کاربری برای کسانی است که در زمینه برنامه نویسی و پایگاه داده اطلاعی ندارند اما مایلند در این مورد همکاری داشته باشند. برای این دسته از داوطلبان بخشی پیش بینی شده است که بتوانند آموزش های مورد نظر خود را بدون دانستن کد نویسی به راحتی با استفاده از رابط کاربری نرم افزار طراحی کنند؛ در نتیجه می توان انتظار داشت طیف وسیعی از اساتید، صاحبان فن و سایرین که در زمینه هایی به جز فناوری اطلاعات فعالیت می کنند، اقدام به تهیه آموزش ها و بارگذاری آن بر روی پایگاه داده نمایند. این آموزش ها بسته به نظر تهیه کنندگان می تواند به قیمت های متفاوت به فروش برسد. در این صورت شاهد بسط و گسترش آموزش های حرفه ای در همه زمینه ها و حوزه ها خواهیم بود کما اینکه برای فعالان در این عرصه هم سود آوری خواهد داشت، هم چنین رقابتی که در این حوزه شکل می گیرد باعث تهیه آموزش هایی با کیفیت بالاتر و بهتر نیز خواهد شد.
از انجا که در تهیه بسته ها می توان از روش جعبه لایتنر نیز استفاده کرد، در حوزه زبانهای خارجی موسسات داخلی و خارجی می توانند فعالیت کنند. تکنیک های استفاده از صوت و تصویر و فیلم های آموزشی موجود در نرم افزار می تواند نقش بسیار خوبی در زمینه آموزش زبانهای خارجی ایفا کند.
دانشگاه ها، مدارس، موسسات کنکوری و آموزشی نیز می توانند برای تولید آموزشهای مورد نظر، برگزاری آزمونهای الکترونیک و حرفه ای نیز می توانند از سیستم استفاده کنند.
بخش دیگری از بازار هدف را موسسات پژوهشی یا پژوهشگران تشکیل می دهند، از آنجا که بخش مهمی از کاربران سیستم را افراد تحصیلکرده و باسواد جامعه تشکیل می دهند، جامعه آماری مناسبی برای محققین و پژوهشگران در دسترس می شود که پرسشنامه ها و نظر سنجی های خود را در میان آنان توزیع کنند.
اساتید و دانشجویان چطور می توانند از سامانه علم و خرد کسب درآمد داشته باشند؟
نگاهی به آمارهای زیر بیندازیم:
کافی است شما قدری به موضوع فکر کنید، شاید نیازی نباشد بیشتر توضیح بدهم. ولی به تصویر بعدی دقت کنید:
تصور کنید شما بسته های آموزشی برای کنکوریها تهیه ببینید، آیا به بازار فروشتان پی بردید؟
شماره 1:
طراح در این مرحله با استفاده از امکانات نرم افزار سازنده علم و خرد، اقدام به طراحی انواع آموزشهای صوتی و تصویری(حتی کتاب)، آزمونها و امتحانات هوشمند و یا پرسشنامه و نظر سنجی می نماید. تنظیمات پیشرفته بسیاری وجود دارد که طراح می تواند از آنها برای بالابردن کیفیت کار خود استفاده کند.
شماره 2:
طراح با استفاده از امکانات گسترده نرم افزار سازنده علم و خرد می تواند آموزشهایی به روش جعبه لایتنر که قابلیت به خاطر سپاری دائمی دارند به منظور کارایی بهتر آموزشها تولید کند. بسته هایی که بدین صورت تولید می شوند می توانند در بازه های زمانی مشخصی فعال شده وآموزشها را به سبک لایتنر شروع کنند و حتی گزارشی از روند پیشرفت کار و پیش بینی زمان باقیمانده برای پایان کل آموزش به کاربر خود ارائه دهند.
شماره 3:
بسته ها می توانند به صورت معمولی نیز تهیه شوند.
شماره 4:
در پایان طراحی آموزش، دو حالت برای انتشار بسته ها وجود دارد. می توان آنها را برای کار روی رایانه های شخصی (بر پایه ویندوز) و یا برای فعالیت روی تلوزیون های هوشمند، تبلت ها وگوشی های هوشمند (بر پایه اندروید) منتشر نمود. در ادامه طراح می تواند بسته خود را بر روی وبسایت سیستم بارگزاری نماید.
شماره 5:
ممکن است طراح بسته ها را به سایر روشها به افراد مورد نظر تحویل دهد مانند: رایانامه، بلوتوث و ...
شماره 6:
نرم افزار پردازنده علم و خرد، با توجه به سیستم عامل کاربر از سایت قابل دریافت می باشد. هم چنین پردازنده علم و خرد می تواند بسته ها را در حضور اینترنت به طور مستقیم از سایت دریافت نماید. اصولاً همه بسته هایی که روی سایت بارگذاری شده اند دارای صفحات مجزایی بوده و کاربران می توانند آنها را پسند زده، در مورد آنها بحث کنند و بسته های برتر را شناسایی کرده و به دیگران معرفی کنند. چنانچه طراحی مایل باشد بسته های خود را به فروش برساند می تواند آنها را رمزنگاری کرده و در سایت به فروش برساند.
شماره 7:
پس از اینکه کاربران بسته ها را دریافت و با استفاده از پردازشگر فعالیت خود را شروع کردند با توجه به نوع بسته ها، نتایج حاصل از آزمونها، پرسشنامه ها و نظر سنجی ها در نرم افزار پردازشگر ذخیره می شود به طوریکه غیر قابل دسترس می باشد. در حضور اینترنت نتایج به سایت اصلی ارسال می گردد.
شماره 8:
چنانچه طراح مایل باشد به نتایج دسترسی داشته باشد، سایت می تواند نتایج مورد نظر را به صورت گرافیکی و با ذکر جزئیات در اختیار طراح قرار دهد.
نرم افزار سازنده بسته های آموزشی(سازنده علم و خرد):